Julenisse

Nisse-Knut – julenisse i sær klasse*:

I desember og januar er det høysesong for Nisse-Knut – en vaskeekte fjøsnisse – en julenisse av typen tulle-trylle-tralle-fortelle-nisse som også spiller lirekasse og bedriver buktaling.
Opptrer da med eget nisseshow ved kulturhus, bibliotek, barnehager, skoler, kjøpesentre og markedsdager. Eller som julenisse ved juletrefest for ulike firma eller institusjoner – da gjerne i kombinasjon med Klovnen Knut.
*Mulig skrivefeil her….

Nissestund – et rolig sprudlende nisse-show:

Nisse-Knut er nok i sitt ess når han sitter i nissegubbekubbestolen og har samlet barna til Nissestund med nissetryll & juletull, men også historier, sang, lirekasse og buktaling med Nisse-Nils – verdens eldste baby. Passer utmerket til juletrefest og andre julerelaterte opplegg. Glimrende familie- & barneunderholdning som ved større arrangementer gjerne kan kombineres med omkringgående julenisse.

Omkringgående julenisse:

Som omkringgående julenisse kan Nisse-Knut ferdes til fots eller enhjulsykkel mens han hilser på – og tøyser med – barna. For eksempel før/mellom/etter Nissestund eller klovneshow. Dette er en julenisse med lommene fulle av småtryll og andre rariteter som demonstreres etter som han beveger seg omkring.
Ønskes en julenissenisse som skal gå rundt – eller sitte på en stol – hele dagen og spørre hva ungene ønsker seg til jul – så er ikke Nisse-Knut rett adresse.

Se også Klovnen Knut, Klovn & TryllekunstnerTroll & Lirekasse,  ReferanserVideo & FotoKontakt.